22 August 2014

Kak Maghia-my fav blogger


sumber gambar: google


Assalamualaikum and hye alls. 

Lama tak update blog because of too busy *bajet macam ada orang nak baca blog kau*
Tak sempat lagi nak bercerita berpuisi bertaranum berpidato berbahas bla bla lagi pasal my campus life. So just nak bagi tau ai sambung Diploma in Pharmacy dekat unikl royal college of medicine Perak. Nanti I will buat satu entry khas untuk cerita pasal 'my campus life' okay. Just because sekarang nak cerita pasal maghia ^^

Kak marya is one of my favourite favouriteee favouriteeeee blogger. Okay ini adalah entry pasal kak marya buat kali keduanya. First time dulu cerita pasal kak marya tegur and blogwalking dekat blog kite sangat terujaaa and exciteeeedddd tauuu! Okay over! Tapi post-post lama semua dah delete termasuk entry pasal kak marya sekali. Maap maaaapppp!


sumber gambar: google


Start follow blog kak marya since I was fifteen. Setia kan setia kan? Well, loyalty is priority hiks >< At first baca blog kak marya hati dah tertarik sebab kak marya punya blog sangat best. Sharing about her experiences, dia jadi testimoni la, nuffnag la and blabla. And paling terbaru, takdela terbaru sangat, kak marya dapat Samsung Note 3 free gift dari nuffnag! Sangat jelouse kan. And actually, suka tengok kak marya sebab dia lawoooooo sangat sangaaaat


sumber gambar: twitter kak marya


K atas ni gamba hasil curian di twitter kak marya. Mampuih la kalau kak marya tau. Maap ye kak ehehe. Nak tau tak, Kak Marya dah pakai tudung!! Cantik kan kak marya pakai tudung ya Allah lawa sangat sangat. Dapat tau kak marya start pakai tudung since bekerja degan tvHijrah. Actually, dari dulu lagi terdetik dekat hati, sejak kak marya tak pakai tudung lagi, "kalau kak marya pakai tudung mesti lagi lawa kan" And tanpa disangka-sangka kak marya pakai tudung because of kerja dengan tvHijrah. Okay I know, mungkin at first atas dasar rules kan, tapi makin lama makin hari makin nampak kesungguhan akak nak bertudung, and me sangat terujaaaaaa :D



To my dear kak marya, saya harap akak istiqamah. Memang bukan senang nak lakukan perubahan, tapi harap akak sabar. Sebab Mujahidah itu pahit kerna Syurga itu manis :) we alls support you akak. Ramai yang bagi feedback positive dekat akak, hope it supports you. Memang I am nothing to pray for you. I am just your follower and your peminat yang bukan nya kenal and strangers maybe. Tapi, at first bila dapat tau akak dah berhijab, I am one of the person yang sangat sangat sangat teruja tauu. My last word to you, take good care of your Iman and goodluck dalam menjadi Hamba yang diredhaiNya :)


sumber gambar: google


Kamaria Hana, Blog--http://yayahana.blogspot.com | Twitter--@Marya_Hana | Instagram--@maryahana








No comments: